Foto : XXV. ročník Memoriálu Milana Podhradského

Volejbalový turnaj zamestnancov školstva v Banskej Bystrici sa konal 24.11.2016 v telocvičniach GJGT a Obchodnej akadémie. Organizátorom turnaja  bola  ZŠ Sama Cambela v Slovenskej Ľupči a Stredná priemyselná škola Jozefa Murgaša v Banskej Bystrici. 

Volejbalový turnaj sa každoročne organizuje ako spomienka na Milana Podhradského, zanieteného učiteľa a volejbalistu. Pod jeho vedením sa dostali volejbalové družstvá na majstrovstvá SR a ČSSR. V roku 1991 tragicky zahynul pri automobilovej nehode a vtedy sa na jeho počesť a podnet jeho priateľov uskutočnil 1. ročník tohto turnaja.

Na 25. ročníku turnaja súťažilo osem družstiev – 70 hráčov. Jednotlivé družstvá sa stretli vo vzájomných zápasoch v dvoch skupinách. Dve víťazné družstvá zo skupiny postúpili do semifinále. Víťazmi turnaja sa tento rok stali hráči z UMB Banská Bystrica, druhé miesto získali učitelia zo ZŠ Sama Cambela v Slovenskej Ľupči a na treťom mieste sa umiestnili učitelia zo SPŠ Jozefa Murgaša v Banskej Bystrici. Víťazom srdečne blahoželáme.

Na realizáciu turnaja finančne prispeli: mesto Banská Bystrica, ZŠ Sama Cambela, SPŠ Jozefa Murgaša, Odborová zväz pracovníkov školstva a vedy na Slovensku, Enviro san  a Team s r. o. Veľmi pekne ďakujeme.

Organizačný tím

Pozri tiež

Nový otvorený výstavný depozitár zbierky geológia v Slovenskom banskom múzeu v Banskej Štiavnici

Slovenské banské múzeum (SBM) bolo nútené z dôvodu poškodenia expozičných a depozitárnych priestorov v budove …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *